A merevedési gondok megszüntetésének új módszere


Vége a pumpák és vegyi anyagok korszakának!

A merevedési gondok kezelésének új módszere már több, mint 14 ezer felhasználója számára hozott biztos segítséget. 98%-uknál az erekció körülbelül 45 percig tart (+/- 3 perc). A libidó szintje 83%-kal nőtt. Azok a férfiak is elérték ezeket az eredményeket, akik nem voltak képesek szexuális kapcsolatra az erekció hiánya miatt. Hogyan lehetséges ez?

Potencianövelő

Egy jó potencianövelő igencsak élénkítő hatással lehet a szexuális életünkre. (Forrás: pixabay.com; Fotó: stokpic; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/couple-making-out-young-people-731890/)

A 11 hónapos laboratóriumi vizsgálatok után kifejlesztett természetes, biztonságos és könnyen használható formula, azonnali erekciót ér el szexuális ingerekre adott válaszként.

hirdetés

A formula hatásának köszönhetően még az évek óta tartó potenciaproblémákkal küzdő férfiak is energiával töltődnek fel, és néhány másodperc alatt készen állnak a szexre. Így megszabadultak a pumpák és hatástalan vegyi pirulák használatának szükségességétől.

A kezelés igazi áttörés a megfelelő szexuális potencia és az intenzív érzések eléréséért folytatott küzdelemben, amely közelebb hozza a partnereket – a teljes kezelés csak 28 napig tart!

Ez a hidrozselés kezelés kiszélesíti a barlangos testeket és lehetővé teszi számukra a maximális vérellátást a szexuális ingerekre reagálva (pl. érzéki csók vagy a vetkőző partner látványára). A kezelés során felhasznált összetevők erős stimuláló tulajdonságokkal rendelkeznek. Amennyiben ezeket az anyagokat 28 napon át bejuttatjuk a szervezetbe, a férfiaknak 83%-kal több szexuális erejük lesz, és péniszük mindig cselekvésre készen fog állni.

A kezelés már elérhető a kiskereskedelmi forgalomban Man Pride néven. A formula könnyed hidrozselé formájában érhető el. Használata közvetlenül az együttlét előtt lehetséges, növeli a partner szexuális élményét is. A zselé nem tesz kárt a kondomban valamint teljesen biztonságos a szervezet számára, amint azt a frankfurti német kutatóközpont további kutatásai is mutatják. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy a kezelés több mint 98%-os hatékonysággal bír. Ennek köszönhetően a 28-89 éves férfiak mindössze 28 nap alatt látványos eredményeket érhetnek el, megnövelik a pénisz méretét és az erekció időtartama átlagosan 72,9%-kal nyúlik meg.

hirdetés

"Egy nemzetközi vállalatban dolgoztam meglehetősen magas pozícióban. Minden nap sok stressz ért, de nagyon sikeres voltam, és néhány évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy ennél már nem is lehet jobb! Egészen addig, amíg nem randiztam egy bájos kolléganővel az értékesítési osztályról... Már régóta tetszett, én is neki, így amikor végül találkoztunk, nem meglepő, hogy gyorsan a hálószobában kötöttünk ki. De szörnyű volt... A péniszem a világon semmiért nem akart felállni. A kolléganő nagyon próbált segíteni, nagyon megértően viselkedett, de végül semmi sem jött össze köztünk. Ez azonban nem változtatja meg azt a tényt, hogy soha nem éreztem, hogy ennyire megaláztak volna az életben.

Bemagyaráztam magamnak, hogy egyszeri válság volt. Akkor összesen már 3 hónapja nem szexeltem. Egy kínai projekt teljesen lefoglalt, és a nők eszembe se jutottak. Ezért ezután a felsülés után úgy döntöttem, hogy ismét találkozom a kolléganőmmel és bebizonyítom - neki és magamnak -, hogy minden rendben van velem. Sajnos, mint korábban, megint felsültem, legszívesebben pofán csaptam volna magam... nem tudtam belenézni a szemébe, ahogy a folyosón egymás mellett haladtunk el. Talán paranoiás vagyok, de biztos voltam benne, hogy a lány a többi lánynak is elmondta, azok pedig sajnálattal kezdtek rám nézni... Egyik napról a másikra otthagytam a munkám, de nem tudtam rávenni magam, hogy találjak egy újat. A megtakarításaimból éltem. Közben különböző erekciós szereket vettem, és megpróbáltam megoldani a problémámat. Azt mondtam magamnak: itt a jó alkalom arra, hogy levezessem stresszt, majd új erővel térek vissza a mindennapokba: a karrierhez és az ágyba. Többféle potencianövelő tablettát kipróbáltam, de le is húzhattam volna őket a wc-n, a hatás így is úgy is ugyanolyan volt: semmilyen. A legtöbb használata után nem tudtam autót vezetni (néhány után valami furát éreztem a szememben, mintha lázas lettem volna). Megtörtem: teljesen elvesztettem a nők iránti vágyat, a nőkkel való érintkezéskor hihetetlenül ideges voltam, a pénzem elfogyott, csak rossz munkákat találtam, amiket korábban sosem vállaltam volna el.

Idővel azonban hallottam a Man Pride kezelésről. Most már tudom, hogy ha nem használtam volna ezt a kezelést, életem hibáját követtem volna el. A stressz miatt egyáltalán nem tudtam normális szexuális életet élni, de igazából nem több mint 4 hét alatt nem csak hogy minden normalizálódott, de teljesen új érzelmeket éltem meg az ágyban! Most először éreztem azt egy nővel, akivel lefeküdtem, hogy többszörös orgazmust él át, és többet visszajár hozzám! Megnőtt az önbizalmam, leírhatatlan - hála ennek, még a munkámat is jobbra cseréltem, mint a korábbi vállalat volt. Nagyon köszönöm!"

hirdetés

A vizsgálatban résztvevő férfiaknál a formula alkalmazása után azonnal megindult a barlangos testek teljes teljesítő képességének feloldása, és a hímvesszőbe áramló vér mennyiségének növekedése. Ennek eredményeként az erekció állapota jelentősen javult. A következő napokban a libidó is nőtt.

Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, a használó szervezetének hatóanyag felhasználásától függően, tehát a kezelés nem minden esetben bír azonos hatással. Mielőtt alkalmazná a kezelést, feltétlenül konzultáljon róla orvosával!

"Én viszonylag fiatal vagyok (36 éves), és nem panaszkodok az erekcióval kapcsolatban, de a munkámban tapasztalt stressz miatt gyakran nem volt kedvem szexelni. A barátnőm kinevetett, hogy neki kéne fejfájást kitalálni, nem nekem :P Ezért használom a Man Pride-t. Ez az egyetlen erekciós készítmény, amely tényleg működik és még a barátnőmnek is jó :) 2 az 1-ben :P"

A kúra dokumentált eredményei:

A Man Pride potencianövelő hatása

Forrás: Man Pride

1. hét – a metabolithiány feltöltődése és a hímvessző véredényeinek toxinoktól való megtisztítása – javul a merevedés kondíciója;

2. hét – 83%-os libidónövekedés és 9 nanogrammra növő tesztoszteronszint – ezáltal nő a szex adta öröm;

3. hét – a szexuális aktus hosszának ideje olyan 45 percre nyúlik (+/- 3 perc);

4. hét – szexuális ingerek esetén teljes merevedés mindössze 4 másodperc alatt.

hirdetés

Szponzorált tartalom