Vörösboros szarvassonkás szendvics

Kevés az igazán izgalmas és viszonylag könnyen elkészíthető szendvicsrecept, pedig kétségtelenül az egyik legnépszerűbb étek manapság a szendvics. Engedjük tehát bátran szabadjára fantáziánkat, s készítsünk belőle minél többet és finomabbat. Kedvcsinálónak következzék most egy igazi gourmet verzió nem csak ínyenceknek!

Vörösboros szarvassonkás szendvics

Vörösboros szarvassonkás szendvics

Hozzávalók:

Olasz zsemle

Vörösboros szarvassonka (szarvascomb)

Juhtúró

Szárított paradicsom

Vörösboros szarvassonkás szendvics

Elkészítése:

A zsemlét bevágjuk, majd belerakunk egy szelet szarvassonkát. Egy szárított paradicsomot csíkokra vágunk és bordaszerűen, sugarasan a szarvasszeletre helyezzük. Végezetül juhtúrót morzsolunk a szendvicsbe, s már tálalhatjuk is.

Igazi gourmet csemege!

Jó étvágyat kívánunk!

2012. december