Vegetáriánus bolognai

Eme recept, egy igen egyszerű, de annál ízletesebb ételt takar, mely ráadásul, fillérekből kihozható!

Vegetáriánus bolognai

Vegetáriánus bolognai

Hozzávalók:

Fél evőkanál olaj

2 közepes fej hagyma

2-3 paradicsom

1 kis konzerv paradicsompüré

Só, bors

Tészta (szabadon választható)

(Hegyes zöldpaprika)

Elkészítése:

Egy kevés zsíron megdinszteljük a hagymát, majd hozzáöntjük a kockára vágott paradicsomot és pépesre főzzük. Nem sokkal később a paradicsom pürét is hozzákeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk.

Aki pikánsan szereti, vághat rá egy hegyes zöldpaprikát is. 5-10 percig hagyjuk rotyogni és már kész is. Főtt tésztával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

2012. december