hirdetés

Éves horoszkóp 2017


Videó: Így nyomja a világ legfiatalabb Rock and roll dobosa!

Alig 4 évesen kezdte, három hónap alatt tanult meg dobolni, ritmusérzéke páratlan, most 7 éves, s már több mint 30 Rock örökzöld van a fejében, ráadásul már énekel és basszusgitározik is, pedig nem más, mint egy aprócska kislány!


3 dolog, amitől egy férfi örökre beléd szeret

A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Éppen eme utóbbi miatt nehéz olyan általános törvényszerűségeket felállítani, amitől biztosak lehetünk abban, hogy szívünk választottja örökre belénk szeret. Vagy mégsem?

Borsodó - Egy igazán ünnepi desszert

Napi horoszkóp

Az elhízás "helye" segít megtudni, hogyan fogyj le

Sokunk számára kész misztika a fogyókúrák áradatában való kiigazodás, hogy melyik is illik ránk, illetőleg melyik az, amelyik hatásos lehet hosszú távon is.

Érdekes képek a világtörténelemből

A történelem manapság sokat változik mind értelmezésében, mind az események megtörténtét tekintve. Újabb és színesebb álláspontok feszülnek egymásnak, amiből ki kellene hámoznunk, mi is az igazság.

Elalvást segítő tippek

Gyakran előfordul, hogy az ember valahogy sehogy sem tud elaludni, csak forgolódik, aztán persze fáradtan, nyűgösen ébred...

A globális felmelegedés egyre ijesztőbb hatásai

A National Geographic Channel a "A klímaváltozás arcai" című műsorában, a globális felmelegedés következményeire igyekszik felhívni a figyelmet.

Follow @Bestofcafehu